fruktkungen

Alla inlägg under augusti 2011

Av Denina Johansson - 18 augusti 2011 20:45

Hula Hula!


Jag har så jedrans mycket tränings värk,jag döör! Jag har jette ont i benen och armarna  Vad ska jag göra, jag kan knapt röra mig. 

Jag sitter i alla fall och tittar på Ulared med Linda,pappa och Pauline. Jag vet inte om vi ska setta på en film eller något lite senare? Det var allt just nu och idag tror jag, ha det bra hej då!   

Av Denina Johansson - 16 augusti 2011 18:19

Hula Hula!


Idag så har vi titta på tapeter till våra rum. Och det är jätte svårt att hitta än som man verkligen gillar. Jag hittade en som jag tyckte va fin,men jag är inte helt hundra än?  

Men vad tycker ni om min nya design som min syrra har gjort till mig? Snygg eller inte?  

Komentera gärna vad ni tycker!  

Här kommer en bild från perhention island ( Malaysia ).

 



Av Denina Johansson - 15 augusti 2011 21:28

 Hula Hula!


Det här får bli ett snabbt inlägg! Jag orkar inte blogga så himla mycket faktiskt, fast det märks nog eller? Ne imorgon i alla fall så ska jag pappa och Paleline åka och kolla på tapeter. Hann inte idag för att pappa svängde in och kollade på en bil istället, och efter det så hann vi inte så mycket för att mäklaren skulle komma och värdera huset. Och det gick överförventat bra sa pappa  Ni ska få se hur stor skillnad det har blivigt här,bilder kommer att komma upp så snart jag kan. Jag vågar inte säga när   Nu så ska det chillas hej så!!  

Av Denina Johansson - 10 augusti 2011 16:49

Hula Hula!Det här får blibett snabt inlägg, för att Sörens strax så ska vi åka hem till min brorsa på en fika tror jag? :) vi ska i alla fall hem till honom :) Efter de så lämnar mamma och Pauline mig hemma så åker dom vidare till ridningen :) Det var allt just nu, hörs sen :)

Av Denina Johansson - 8 augusti 2011 11:23

Hula Hula!Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på typ över en vecka. Men min pappa har inget internet just nu hemma hos sig :( Det är illa. Ingen dator och en mobil som var helt ur laddad. Jag kunde inte äns gratta min bästa kompis på födelsedagen :( Fick gratta i efterskott :) Ja en hel vecka utan Internett, haha! :) Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Men jag kan lova er att jag ska föröka att blogga i alla fall ett inlägg till idag :) Bra va? Aa juste jag tänkte lägga ut bilder från Asien. Men det kanske inte blir så :(Mitt minnes kort med alla bilder är borta!! Igår så rev jag ut en del av mitt rum för att hitta den. Men inget minnes kort :( Vi får hoppas att jag hittar minnes kortet? Jaja men nu så ska jag äta frukost sen så ska jag göra mig i ordning sen så vår jag se vad som händer, hej så länge!!! :)

Ovido - Quiz & Flashcards