fruktkungen

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Denina Johansson - 12 juni 2011 22:20

Hula hula! Ni har säkert sett en liten lapp på min header? Den sitter där för att jag kommer ev. inte ha då himla mycket tid att blogga i turkiet? Om det inte finns ett internett café eller dator på hotelet, som man kan sitta vid en stund på kvällen?men det är inte det viktiga, för att är men i Turkiet så ska man bara var och ha det gött :)Men jag tror att det kan finnas dator på hotelet :p Så att säkert när ni läser den där lappen imorgon så ligger jag faktiskt och steker på en het strand i Turkiet ;) Men vi ses väll här på bloggen i heta Turkiet eller när jag kommer hem, vi ses! :) <3 Ha det bra, och mamma, ta quiero! <3 :)

-

Av Denina Johansson - 12 juni 2011 22:05

Hula hula! Det verkar som om att det inte blir några gröna lund bilder :( För att just nu så sitter jag och skriver mobilblogg för att jag är hemma hos pappa och eftersom att vi drar till Turkiet imorgon så tog jag inte med mig min dator för att det skulla bara vara onödigt om vi ska hem till mamma när vi kommer tillbaka. Men när vi kom hem från Alf för att hämta väskorna så satte jag på datorn för att jag tänkte försöka hinna lägga ut bilderna men jag hann inte :( Så det kanske är lite sent nu liksom? Jag är så lat! när det gäller bloggen tyvär :/ Måste ändra på det va? ;) Nej men jag ska försöka att bättra mig :) bloggar mer snart! :) <3

Av Denina Johansson - 12 juni 2011 13:19

Hula Hula!


Det här får bli ett turbo inlägg! Jag,mamma,Pauline och min brocha ska iväg på brunch hemma hoss Alf. Så jag får blogga mer sen om jag får tid eller jag ska i alla fall försöka att lägga ut bilder från gröna lite senare   hejssvejs!

  

Ovido - Quiz & Flashcards