fruktkungen

Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Denina Johansson - 21 juni 2011 23:50

Hula Hula!


Natt blogg här. Jaha imorgon så ska man åka iväg på en 5 veckors Asien resa,vilket äventyr det kommer att bli  Men tio timmar på ett plan är inte så särskilt kul, så vad ska man göra då? Några exempel, jag har med mig kortlek i alla fall och en bleck penna.Det är bra,då kan man rita muchtacher på människorna i alla tiningar,haha! Vi kommer att mellan landa i Ukraina i två timmar,nice va? Så att jag kommer ha varigt i väldigt många länder det här året! NU så ska jag göra det sista och sen gå och lägga mig, vi hörs nån gång i Asien, ha det bra här i Sverige,natti natti  


Av Denina Johansson - 21 juni 2011 17:28

Hula Hula!


Just nu så sitter jag och lysnar på regnet. Jag älskar verkligen ljudet  Nice. Jag är hemma nu i alla fall och har en liten lista på saker som jag måste göra.

1.Paka

2. Lada ner musik.

3.Måla naglarna.

4. Städa mitt rum.

 Det är det första jag måste göra innan jag gör något annat. För att imorgon så drar vi ju till Asien i 5 veckor. Kommer att bli en sorlig stund på morgonen,för att pappa ska köra oss till flygplatsen och där måste man säga hej då och grejer,jag kommer att sakna honom as mycket.  Och så måste jag säga hej då till världens finaste katt  hur ska detta gå?!

Kommer att sakna pappa,min brocha och saga  

  

 






Ovido - Quiz & Flashcards