fruktkungen

Alla inlägg under november 2011

Av Denina Johansson - 18 november 2011 07:06

Hula Hula!Jag ska ska alldeles strax gå upp, jag kan inte gå upp på morgonen , 1. Men ligger så bra. 2. Det är varmt under täcket och kallt därnuppe ;-) asså det är ju så skönt liksom ;-) känner nån igen sig? Klicken .börjar närma sig 10 över så jag ska röra mig :-) hörs senare, hej då! :-) <3

Av Denina Johansson - 17 november 2011 19:13

Hula Hula!


Egentligen så skullöe jag har varigt på träningen nu. Men jag har sån tränings värk sen i tisdags så jag kan inte träna. Jag har ont i nacken och har knutar i ryggen  Men senare så ska jag få massage av mamma   Det var allt just nu, slänger in ett inlägg lite senare kankse,hej så länge!! 

 

Spanien 2011, höstlov    

Av Denina Johansson - 17 november 2011 17:15

       

Här ät några av sakerna som jag har tillverkat Jag har också gjort några andra saker men det kan jag lägga ut bilder på imorgon. Men nu så ska jag gå och äta god mat, hösr snart! 

 
Av Denina Johansson - 16 november 2011 19:44


 
Av Denina Johansson - 15 november 2011 20:12

Hula Hula!


jag kom nyss hem från träningen och ska snart gå ner och duscha  Och efter det så ska jag dricka ta med mamma och ta mig en bulle Men först så ska jag skypa med min kompis och hennes kompis    Men vi hörs imorgon, adios amigos! 

    

Bild från Spanien 2011   

Av Denina Johansson - 15 november 2011 18:00

Hula Hula!


För ett tag sen såp var jag och pappa och hämtade ut mitt paket som jag bästelt från staterna och nu så funderar jag på att bästela en gång till,älskade verkligen allting som jag fick hem! Jag har pysslat lite idag och det kommer att komma bilder på det imorgon. Jag ska aldeles strax käka och efter det så drar jag på träning! Ha det bra så länge, hej då!

   

Bild från Spanien, 2011   

Av Denina Johansson - 14 november 2011 17:35

Hula Hula!


Nu var det ju ett tag sen jag blogga, som ni har märkt så har jag ju inte haft till gång till dator under Spanien. men jag har i alla fall haft det jätte bra! Och medans ni har frusigt här i Sverige så har jag och Tove legat i 25 graders sol och solat Jag kommer att lägga ut bilder men inte idag.  

Mitt paket från usa har komigt också och det var jätte fina saker.Kommer också att visa dom sakerna, jag har också gjort 3 saker som sedan kommer att säljas, men då kommer ju det att komma ut på bloggen. Det var allt just nu, bloggar senare eller mer imorgon,hej då!


Ovido - Quiz & Flashcards