fruktkungen

Alla inlägg under januari 2012

Av Denina Johansson - 5 januari 2012 17:57

Hula hula! Just nu så sitter jag i bilen på väg hem till Lindas föreldrar för en god middag :-) och idag så fick jag hem smyckerna, eller ja pappa kom med dom ;-) jätte snygga verkligen! Bilder kommer att komma! Jag han tyvär inte att lägga ut bilder på decot idag för att idag runt lunch tid så drog jag hem till Tove och hängde ett tag :-) sedan så hämtade pappa oss och vi åkte hem till honom. Och pappa har ju inge internett hemma så det kommer att bli svårt med bilder, men på måndag då kommer det bilder, även på decot :-) fick även reda på en jätte rolig sak idag!! Men nu så ska jag avsluta innan jag blir åk sjuk ;-) hehe, ha det bäst! :-D <3

Av Denina Johansson - 4 januari 2012 22:58

Hula Hula!  


Som sagt att lägga mig sent får inte bli en vana så jag kommer snart att lägga migNej men jag är faktiskt jätte trött. Jag vaknade fett sent idag och storstäda mitt rum.

- Shit vad stökit ditt rum e nina,inte likt dig.

Så sa ungefär min kompis till mig innan vi drog på bio Ja så idag så tog jag tag på shiten  Jag kommer att göra om min årsresumé eller vad det heter,blev inte så nöjd med den som jag la ut,vill ha lite stil på grejerna liksom men det kommer jag inte att göra idag. Imorgon så ska vi hem till pappa som har varigt på Kanarieöna 1 vecka jag tror att han e hema nu? Men dom kom hem ganske sent idag så vi bästemde att vi skulle hem till honom imorgon istället  Japp! Jag har även gjort lite deco idag som jag tänkte visa upp imorgon,skit nöjd blev jag! Så hoppas att ni gillar det? Och om ni har instagram så kan ni följa mig om ni är intreserade av det jag gör och inte kan hålla er, där läger jag ut bilderna först  denina4 heter jag där, så följ mig! För er som undrar så är instagram som en bildblogg,rätt kul faktist! Ni hämtar appen på appstore. Appen ser ut så här:

   

Det är verkligen kul tycker jag! Ja jag har inte så mycket mer att säga/skriva just nu. Så jag ska checka in några bloggar och sen hoppa i sängs. Ha en fortsat trevlig kväll! 


Av Denina Johansson - 4 januari 2012 22:44


FIKON!!  


 
Av Denina Johansson - 4 januari 2012 18:20

Hula Hula! 

Gud asså, vaknade 13.20 idag Det får verkligen inte bli en vana. För då kommer jag aldrig orka gå till skolan. Haha! Måste verkligen ändra på det Det var i alla fall riktit skönt! Idag så har jag bara varigt hemma och inte gjort ett skit,skönt!    Och juste! När jag ar en dagens fråga så vill jag ha mer gissningar! Så många besökare som jag har borde jag i alla fall få minst 10-15 gissningar,kom igen nu!! Avslöjar dagens fråga som håller på just nu lite senare,ha det skönt så länge! 


 Bild från höstlovs resan till Spanien 2011

  

Av Denina Johansson - 3 januari 2012 22:49

Hula Hula!


Idg så var jag,Vanessa,David och Pauline och kolla på Alvin och gäget 3!Den var verkligen skit bra!  Den får fem av fem stjärnor av mig! efter bion så åkte ví till skärholmen. Där så gick vi till Espes jobb( vanessa och davids mamma). Sedan så följede dom med oss hem för en god middag Paki var även här. Sedan efter maten så tog mamma fram en låda med massa kldäder där dom fick ta pricis vad dom ville Fet nice1 Det är vad som har hänt idag. bloggar mer imorgon för jag har inte så mycket batteri på datorn, ha en fortsatt bra kväll i alla fall! 

Bild från Spanien,höstlov resan 2011  Mi pais!  

  

Av Denina Johansson - 3 januari 2012 00:22

Hula Hula!


I det här inlägget så tänkte jag visa hur man doppar jordgubbar på ett snabbt och enkelt sätt! Se och lär 

. Det här behövs + folie(bakplåtspapper) och oliv olja.

 

1.Hacka chokladen som nedan och var noga med att det ska vara som samma hela tiden!

 

3.Lägg chokladen i en skål och värm det i mikron, 30 sek.

 

 

4. Efter 30 sek kommer det förmodligen att se ut så här. Men blanda noga för under och på kanterna så har det förmodligen smält.

 

 

5.Kör chokladen 30 sek till.

 

6.Det kommer förmodligen att se ut som nedan, men blanda lite och oroa dig inte för klumpar.

   

7.Kör det i 15 sek och fixa foliet.

   

8.Blanda det. Och klumparna som finns kavar kommer att försvinna av sig själv, eftersom att chokladen i sig är varm. Värm inte chokladen igen!

 

9.Gör det enkelt för dig.

 

10. Börja doppa.

   

11. när du doppat klart ställ in jordgubbarna i klyen i 10 min för att få chokladen knaprig!

 

12. NJUT!!!

   

Snabbt och enkelt!

   

Av Denina Johansson - 2 januari 2012 23:40

Hula Hula!


Idag så har det varigt en riktigt nice bajsi dag! Vanessa ringde mig idag på morgonen när jag låg och sov. Och jag försökte att låta jätte pigg fast hon väkte nig genom att ringa.

- Hej Vani!(försöker att åta som om jag hade varit vaken i flera timmar.)

- Väkte jag dig?Sov du?

Haha! hon känner mig asså  I alla fall så ringde hon och fråga om jag ville åka till Holister i stan med henne. Och då gjorde jag det. Så jag har spänderat dan med Vanessa inne i stan. Hon köpte ett par jätte snygga röda jeans inne på Holister Passade henne skit bra tycker jag Själv så köpte jag tre jätte snygga färger som inte fins i fimo färg vad jag har sätt i alla fall. Och så köpte jag några ring stomar med lim platta 

 

Ringstommar med limplatta, sirisrosa lera,brun beach lera, bebis rosa lera  Det ända negativa med dem här lerorna är att dom är hårda och att det kommer att ta lite längre tid att göra den mjuk. Men det var j skit snygga färger så jag kunde inte låta bli!  

   

Av Denina Johansson - 1 januari 2012 23:05

Hula Hula!


Nu var det ju ett tag sen som jag drog en dagens fråga. Ínte så svår men..håll i hatten för här kommer den!!


Vilken frukt är det??

  

?

Ovido - Quiz & Flashcards