fruktkungen

Alla inlägg under oktober 2010

Av Denina Johansson - 20 oktober 2010 17:55

Hula Hula!!


Just nu så håller jag på att fixa lite i mitt rum jag har moblerat om lite och så håller jag på att fixa lite i mina dock hus som jag har,jag har faktist tre st,haha collishMen men,jag har inte så mycket att säga nu i alla fall.Men jag var i alla fall i skolan idag,härligt.Vi var på ett museum,och kollade på en film som hanlade om Australien.Vi har jobbat med det,och hade ett prov där jag fick alla rätt,grymt  Jag vill inte skryta om det,men jag är stolt över mig själv!

Imorron så kommer jag i alla fall att ha den roligaste lektionen.Syslöjd!Äntligen så kan jag börja på min kudde som ska bli en jätte stor damsugare?Altså bakelsen...Den med choklad kanter ni vet den gröna saken  Jag tycker faktist att den är jätte äklig,men jag tycker att den är cool.Det kanke låter lite konstigt?


Ja...Jag kanke hade lite gran att bäretta om,haha.

Ha en bra kväll  Peace!


                                                  
                                                            PS. Jag åt en grymm middag!


Av Denina Johansson - 19 oktober 2010 10:49

Hula Hula!!


Jag fick vist ta och stanna hemma idag igen,hade väldigt hög feber!Men men...

Varje vecka så kommer jag att lägga ut en rolig sko på bloggen.Här kommer den första! 

  

En bra sko för dig som inte gillar klackar!

Ha fet bra! Peace  

Av Denina Johansson - 18 oktober 2010 19:29

  Hula Hula!!


Idga så har jag varigt hemma från skolan,för att jag har varigt sjuk.Jag tror att jag kan gå till skolan i morron men vi får se hur jag mår?Jag har inte gjort så mycket idag men jag har gjort mycket lerfigurer!Dom ska in i ugnen,och sen så ska dem få va moddeler så att jag kan lägga ut dem på bloghen kanke i morron! Ha en bra kväll! Peace  

Av Denina Johansson - 16 oktober 2010 17:08

Hula Hula!!


Senare ikväll halv 7 så ska jag och min syrra dra ner till unkan och va där med david och vanessa.S det här blir det sista inlägget jag gör idag.Nu sås ska jag i alla fall ta bussen hem till min mamma och hämta fotbollskläöder.För att imorgon så ska jag ha match  Men men ,då får jag ta och önska er en trevlig kväll  Peace!

Av Denina Johansson - 16 oktober 2010 16:28

Hula Hula!!


Idag så åkte vi ju till barka by autlett för att hitta jacka och skor till mig.Men vi hittade ingenting just där inne på autletten men vi hittade på stadum som ligger där i när heten.Jag hittade en skön dunjacka två par skor och 4 par strumper.Men strumperna köpte vi på JC.För att efter stadium så åkte vi till kista galleria där vi åt en tacos lunch,och kollade läget lite.Men nu ska ni få se  

  

                                               dun jacka

  

                                                  
                    skor

  

  

                                                  
               snygga va?



Av Denina Johansson - 16 oktober 2010 10:28

Hula Hula!!!


Idag så ska vi till barka by och köpa jacka och skor till mig,för att nu så börjar det att bli riktigt kalt ute!Det är lite för kalt för jeans jacka!Nu så måste jag göra mig i ordning i alla fall men jag kanke bloggar senare i kväll  Peace!


Av Denina Johansson - 15 oktober 2010 17:46

Hula Hula!!

Igår så bloggade jag inte.Förr att vi var typ vid stallet till halv åtta så att jag han inte med det,och inte när jag kom hem heller för då var jag död!

Men nu så håller min syrra på att göra pizza,jag fick inte hjälpa till men jag får göra allt nästa gång  Vi var lite lata med att göra pizza deg så vi körde på Sara Lee pizza kit!

  

Efter maten så ska jag knarka godis och kolla på idol.Det var allt jag hade och skriva nu.Men imorgon så ska vi till barka by och hitta skor och en jacka till mig för att nu så håller det på att bli vinter,jag vill liksom inte bli is,men så länga har jag min jeans jacka.


Ha en bra kväll  Peace!

Av Denina Johansson - 13 oktober 2010 20:42

Hula Hula!!


Idag så var jag i skolan.Det gick ganska snabt tycker jag.Efter skolan så gick jag på läxhjälpen.Det är ett ställe på min skola där man kan göra läxorna på  Så det gick jag på och gjorde min matte läxa,som jag faktist fick idag.Men när jag kom hem så gjorde jag min engelska läxa och tränade på mitt SO prov till på fredag.Ska be min syster förhöra mig sen  Nu så ska jag ta mig en snabb duch innan Berg flyttar in börjar. Har inget mer att skriva mer nu men jag skriver mer i morgon, ha en bra kväll   


MISSA INTE VÄLKOMEN ÅTER!

    

Ovido - Quiz & Flashcards