fruktkungen

Alla inlägg under februari 2012

Av Denina Johansson - 8 februari 2012 16:57

Hula Hula!


Yes! H&M paketet har komit!! Det var mig ett litet paket  

 

Av Denina Johansson - 7 februari 2012 19:36

Hula Hula!


Kom nyss hem från min rid träning, och shit vad kul det va! Vi hoppade och jag har typ aldrig hoppat förut så det var lite läskit,men satan vad kul! Red en jätte pigg häst också, Pinto. I den hästen var det fart i kan jag lova! I alla fall så tänkte jag visa upp några nya saker som jag har gjort. En den av grejerna kommer att säljas senare i min butik,men jag har inte bästemt mig vilka av grejer det blir. Muffinsen kommer att bli bästelnings vara 

       

Släng in en komentar om ni är sugna på dessa god saker   

   

Av Denina Johansson - 7 februari 2012 15:18

Hula Hula!


Här har ni en bild på skorna som jag köpte igår, för endast 100 kr! Galet billigt Ni kanske inte tycker att det är världens snyggaste men jag tycker att dom är riktigt coola! Passar parfect till hösten sen och kanske redan början på våren? Vad tycks?

Man kan se lite färg skillnad på ullet där uppe på bilden men det är inte så stor skillnad i verkligheten.Bloggar mer strax!      

För endast 100:- !!Var det värt det?

Av Denina Johansson - 6 februari 2012 20:34

Hula Hula!


är fett glad just nu asså! Efter skolan så drog jag och Cissi in till stan,jag skulle nämligen till style by tyra och köpa lite grejer och då hängde Cissi med,mötte även upp mamma där. Och gud,vi missade precis Tyra!! Så himla iriterande asså! Hennes bil var där och då tänkte vi, hon måste ju vara där? Så då sa vi att när vi hade köpt klart så skulle vi fråga om hon var inne, då sa dom att hon nyss hade slutat! ASSÅÅÅÅ! Men jag fick i alla fall med mig ett par skor hem,3 tatueringar och ett fjäder skärp som jag tänkte ha runt shortsen i sommar, snyggt Jätte fina saker, kommer att visa grejerna på bloggen imorgon men nu så ska jag gå ner och chilla med livet så bloggar mer imorgon! hHa ett bra liv så länge!

   

Av Denina Johansson - 5 februari 2012 17:00

Hula Hula!


Man kan lungt säga att jag räknar skol idrotten som en vanlig träning.Har en sån sjuk träningsvärk sän idrotten i fredags! Vi hade brottning då och jag lovar det är as jobbigt För i övrigt så mår jag bra,ska ut och springa lite senare,men när gästerna här gått. Min moster,morbror,kusin,mormor,morfar och jennifer är här på en söndags middag,så det ska bli trevligt men nu tjatar mamma på mig så nu måste jag dra,men jag skriver senare,hej hej!  Nu har maten komigt,PIZZA time!

   

Av Denina Johansson - 1 februari 2012 10:28

Hula hula!Gud vilken dålig uppdatering jag har haft?! Jag vet inte varför jag inte bloggat? Jag menar hur jobbigt är det att sätta på en dator kanske många av er tänker? Men nu ska jag ta nya tag här i februari och börja blogga som vanligt :-) Jag sitter i bilen på väg upp till stockholm efter en sjukt rolig skidresa i sälen! Skidsemester blir man alltid glad av! :D och jag har provat på snow board! Så himla kul asså, ni anar inte :-) jag har i alla fall lärt mig åka, jag är inget profs men jag kan ta mig upp och ned från bakarna liksom ;-) jag och min syrra har verkligen krigat oss fram, många skador, vrickna handleder, blå knän och rumpor kan jag lova ;-) till och med svullna a juste höll nästan på att glöma all träningsvärk vi haft! "/ men det har varigt sjukt kul! :-D bilder kommer att komma på söndag eller nästa vecka :-) nu är det bara 4 timmar och 10 minuter kvar på bilresan, fast vi ska stanna och käka också :-) hörs snart igen! Ha ett bra liv, PEACE! <3

Ovido - Quiz & Flashcards