fruktkungen

Alla inlägg under mars 2012

Av Denina Johansson - 17 mars 2012 15:38

Hula Hula!


Gud jag måste gå ner och sjölja av mig lite tror jag. Körde typ Wii sports med syrran och shit vad det är jobbigt! I alla fall så trodde jag att det var häst tävling dag men det var tydligen i morgon. Lite irriterande för att då skulle jag kunna åka och träffan min kompis 

Jag vaknade i alla fall rund 11 tiden idag. Fet seg. Senare, runt fem tiden så ska vi åka ut till Åkersberga för en middag och ungås,trevligt! Ska hoppa in i duschen och ta slut på varmvattnet innan Linda kommer hem,haha! Nee skämt å sido, men jag bloggar mer snart!Puss     

 

Av Denina Johansson - 16 mars 2012 22:38

 
Av Denina Johansson - 16 mars 2012 16:27

Hula Hula!


Nu är jag till baka efter min lilla blogg paus har varigt mycket med skolan den här veckan efter som att jag ska till Madrid om tre dagar! Fett tagad jag är!!!   Ska se Real och grejer!Hehe  hoppas alla skola kamrater får en härlig vecka nästa vecka,det ska jag ha,puss bloggar mer sen!    

 

Bild från Spanien 2010 när jennifer var med! saknar  

Av Denina Johansson - 10 mars 2012 12:19

Hula Hula!


Jag, mamma och Paulineska strax åka till stan och äta en god lunch och senare gå på bio! Vi ska se "this is war" Vi skulle egentligen se "mäster katten" först men så blev det inte,min syrra ville verkligen inte se den, den verkar ju fett bra! Men det här är nog bra också,Pauline sa att det var action komedi Har någon sett den,är den bra? Ska i alla fall ficka till mig lite nu så jag får blogga mer när jag kommer hem. Ciao!


 

Bild från i sommras när vi var i åkersberga  

Av Denina Johansson - 10 mars 2012 11:34

Hula hula!


Idag så fick jag gå upp kl 07.00 på en lördag! Men jag ville ju faktiskt inte missa Bikkes första hopp tävling liksom! Så himla duktig, Linda också så klart Rev inte ett enda hinder!

       


Av Denina Johansson - 8 mars 2012 18:26

Hul Hula!


Så for jag kom hem från skolan så satte jag igång med att baka kokostoppar. Men gissa,dom blev brända! Så nu så ligger dom i soppen. Jag som ver jätte sugen på just kokostoppar! Rackarns! I alla fall så har mamma tjej middag idag med några av hennes arbets kamrater och sedan hennes bästavänner,trevligt+ lilla jag  Här har mi dagens outfit:

   

 

Tröja: gina tricot

Byxor: Jc,crocker

Armband: Deninas smycken,40:- Http://deninassmycken.bloggplatsen.se

Nu så ska jag käka,puss  


Av Denina Johansson - 7 mars 2012 20:05

Hula Hula!


För en liten stund sen så kom jag hem från ridningen. Gick inte så bra.. Vi hade hoppning och min  hjälm typ åkte ner hela tiden och hon ba "kolla upp,kolla upp" åhh.. Och sen hade jag en häst som styrde exaxt hur den ville Låter lyckat,visst? I alla fall så fick jag hen mina shorts från H&M..Men storleken var för liten så jag fick skicka till baka det IGEN, det är tredje gången jag skickar till baka det där paketet. Måste nog gå på en speed dating men mig själv,känns inte som om att jag känner mig själv liksom   Låter som om att jag haft en del otur idag. Aa juste när jag och mamma skulle handla på vägen hem. När jag skulle gå igenom dom automatiska dörrarn in till matbutiken,så öppnas inte dörrarna!Asså! Hoppas bara att jag inte ramlar i duschen också..  Tänkte hoppa in i duschen och sedan chilla i soffan. bloggar mer imorgon,puss  

 

Koh phiphi 2011  

Av Denina Johansson - 6 mars 2012 20:29

Hula Hula!


Kom hem från träningen för en stud sen och ska strax hoppa in i duschen LÖKIG I alla fall så tänkte jag bara snabt tala om att jag har startat en blogg som heter http://deninassmycken.bloggplatsen.se   Där kommer jag dagligen att lägga upp erbjudanden och nya skapelser,cup cakes mm. Så kika in där! Nu så ska jag slänga mig i duschen och kolla på topmodel sverige,puss! 

    

Ovido - Quiz & Flashcards