fruktkungen

Alla inlägg under maj 2011

Av Denina Johansson - 9 maj 2011 20:19

Hula Hula!


Jisses Amalia vilket väder det har varigt idag!!!NICE BAJS ASSÅ!!  Mobilen visa 22grader

senast jag kolla, nu 18 grader,NICE!!        

  

;)

Av Denina Johansson - 9 maj 2011 20:05

Hula Hula!


Vilken dag! Först så trodde jag att jag inte skulle till skolan för att jag var jätte dålig igår, jag typ grät hela tiden fast jag inte ens ville det så det kom vatten 24/7  Skumt  Men men. Men jag har inte bloggat så mycket, eller ja inte på två dagar,tre?  Men jag har bara inte orkat at sätta på datorn  haha! Bloggar snart igen!  

Av Denina Johansson - 6 maj 2011 09:39

Hula Hula!


Just så hände det en rolig grej! Utanför vårt hus så har vi en låssas katt, fråga inte varför?  

Men så stannade det en liten kille (hade öppen dörr) utanför ingången och sa " Hej kissen " Hahahaha! Bästa, att han inte såg att det var en låssas katt  Jag ska i alla fall snart iväg och möta upp mina kompisar så ska vi cykla till mölle bron. Vi ska ha origensterings dag och vi börjar 10:20   Så idag fick vi sovmorgon! Jaja ska fixsa det sista sen åka, hej då!

  

Av Denina Johansson - 5 maj 2011 21:35

Hual Hula!


Nu så ska jag ner och hoppa in i duschen! Asssa o fräch. Jag kom hem från tträningen för en stund sen, fotboll idag och imorgon ska jag ha match, ska stå i mål då också  Vi får väll se hur det går...? Jag kom i alla fall hem från klassresan idag. Och jag och klassen har haft det hur nice som hälst! Först så körde vi som fongarna på fortet, det var som rum med olika upgifter och det var skit kul, och svårt så klart! Nu vet jag hur kämpigt dom inne på riktiga fortet kan ha det!  

Sen så gick vi till stugorna. Och när vi hade fått stugorna och hade dumpat sakerna så käkade vi lunch efter lunchen körde vi minigolf  Sen så var det fri tid och då gick jag och tjejerna ner och doppade oss i vattnet, ÅRETS FÖRSTA DOPP!! Svin kalt!  Sen så gick vi till duscharna och duscha tills varmvattnet tog slut, busigt va?  Haha! SEnare på kvällen grillade vi och hade det trevligt sen så fick man göra vad man ville, och vi hängde lite överallt  Fast sen när man skulle lägga sig så blev det lite problem för att det var vissa som blev rädda och då fick tre till sova i min stuga men mina rumskompisar... Och vi hade en 4 manna stuga som var full och 4+3=7 Om det blev trångt, men det var trevligt! Jaja det blev vist inte så mycket bloggande idag, men men får försöka mer imorgon. Ha det gött  

     Jag och min kompis   

Av Denina Johansson - 4 maj 2011 09:17

... För att jg skulle möta upp världens bästa klass! :) Vi ska nämligen åka till vaxholm :) vu ska köra hinderbanor ( det är som fångarna på fortet ) och löra minigolf, grilla mm! :D så sjukt kul ska det bli :) Jaja det var allt just nu! Ha det gött! :) <3

Av Denina Johansson - 4 maj 2011 08:34

               Det här är allt ni får just nu, för att nu måste jag kila iväg, hörs snart!

Av Denina Johansson - 3 maj 2011 18:34

Hula Hula!


Nu så håller jag på att ladda upp dom sista bilderna från Malaga 2011! Och när det är klart drar jag till träningen  Och jag kommer att ladda upp bilderna på bloggen efter träningen.

Fresquito!

  *MUMS*

Av Denina Johansson - 2 maj 2011 20:24

Hula Hula!


Just nu så sitter jag och äter på Spaniens godaste godis! Yumie  Fresquito heter den och det är en kluppa i en påse med pulver, så doppar med! Det är faktiskt godare än vad det kankse låter  Köpte med mig 3 stycken men nu har jag snart bara två kvar  Men men jag får köpa på mig fler nästa gång vi åker!

Det här blir tyvär mitt sista inlägg för dagen, så jag kommer inte att lägga ut bilderna idag. Jag ska fixa klart mitt rum och dusha innnan bb så det får bli imorgon. Natti!   


Ovido - Quiz & Flashcards