fruktkungen

Alla inlägg under april 2011

Av Denina Johansson - 13 april 2011 22:11

Hula Hula!


För en liten stund sen så kom jag, syrran och pappa hem från öppethus grejen  Det var faktiskt jätte kul tycker jag! Roligare en vad jag trott att det skulle vara i alla fall  Jaja när jag kom hem så gjorde jag engelskan direkt lite slarvigt av mig att inte göra det innan men jag gör den alltid en dag innan, jag vet inte varför men..? Det kankse har med alla andra saker jag har att göra jag vet inte? Men men det blir i alla fall mitt sista inlägg idag och jag bloggar mer imorgon  


Och idag så åkte min kompis till österike, hoppas du får det kul!  

Jaja se imorgon!

  


Av Denina Johansson - 13 april 2011 15:31

Hula Hula!


Idag är det öppethus på skolan, och om ni undrar vad det är så är det när föreldrarna och syskon och andra som man känner kan komma till skolan och kolla när vi har lektioner och så..  Och vi ska ha kvälls lektioner. I alla fall så kommer det att börja 17.30 och kommer att sluta runt 21.00 tiden tror jag..?  Haha så jag antar att jag och pappa ska käka snat, Pauline är nämligen i Tumba med Jennifer så idag är det bara jag och pappa som ska käka,nice, jaja bloggar mer senare!  

    

Av Denina Johansson - 12 april 2011 20:43

Hula Hula!


för en liten stund sen så kom jag hem från forbollsträningen och duscha. Och nu så har jag lite panik! När jag kom hem från träningen så skulle jag träna på min SV läxa och nu ligger den inte där jag la den!!! Vad i helvarej ska jag göra ? Jag ska ha förhör imorgon, vad ska jag göra? Jag får snacka med min lärare imorgon och träna under dan. För som tur är  så har jag SV den sista lektionen, men endå! Jedra klant aschel nina,åååå jag skulle ha tagigt en extra när jag gick från skolan! Ibland undrar jag vad jag tänker med?


  


Av Denina Johansson - 12 april 2011 16:52

Hula Hula!


Just för en liten sund sen så åt jag tacos mumsigt mumsigt!  Och om en liten stund drar jag på träning. Fotboll  Jaj bloggar mer sen, ha det bra så länge!  


   

Ovido - Quiz & Flashcards