fruktkungen

Alla inlägg under april 2011

Av Denina Johansson - 11 april 2011 22:01

  

Av Denina Johansson - 11 april 2011 21:28

      Bilden högst upp tog jag för ett par veckor sen och den här bilden här uppe tog jag idag  Det kommer väldigt fort när det väl har börjat!  Love spring!  

Av Denina Johansson - 11 april 2011 21:19

Hula Hula!


Min dag har varigt helt ok! Förutom att jagvar väll lite måndags trött men det är ju nästan alla på måndagar?   Men i alla fall så har det varigt världsbäst väder idag, håller ni inte med?  Det har varigt över 15+ idag! Himlans nicigt asså! 

  

Av Denina Johansson - 10 april 2011 18:16

Hula Hula!


Omg vilken dag! På morgonen så åkte jag och mamma till ikea, plantagen och tvättade bilen och när vi kom hem så monterade vi upp en möbel som vi hade köpt  Sen så var det bara att käka och sen dra till samlingen på berga. Kl 14.00 började matchen och jag stog första halv leken, och den andra halvleken så spelade jag ute. Jag spelade i ca 5 minuter och sen så gjorde jag mål, nice nice Det var tre halvlekar, det var som en tränings match, men jag vet inte riktigt varför det var just tre halvlekar? Men men kul var det!  Sen så åkte jag mamma och syrran hem och jag började städa mitt rum som jag måste fortsetta med, sen så åt vi, mmm... grillat kött med pasta sallad!!  Mumsigt och årets första grillning! Så här har ungäfar min dag sett ut och jag och min syrra ska aldelses strax dra hem till pappa, men jag bloggar mer senare! Hej hej!  

 

Av Denina Johansson - 9 april 2011 22:23

Hula Hula!Just nu så sitter jag och bloggar från familjen voodovniks ipad :) grymt kul asså! Men vi kommer nog inte att gå en så det blev nog inte lika mycket bloggning idag häller :( men men... Imorron så ska jag spela 4 små matcher och jag hoppas att det går bra :) jaja jag har inte så mycket mer' att säga just nu men jag bloggar mer imorgon :p i hope..? Ska jag säga godnatt nu? Ja jag gör det nu, god natt :) <3

Av Denina Johansson - 9 april 2011 17:52

Hula Hula! 


Idag så åkte vi äntligen in till cocoo butiken och mamma köpte ett jätte fint halsband till mig och ett jätte fint till sig själv som jag kommer att låna   Hahaha, filurig! Och jag köpte även ett par målvakt shorts idag som jag får ha imorgon när jag ska spela match, men jag kommer inte att stå för att jag har ju inte tränat i mål på jätte lång tid   Men jag har inte häller tränat så himla mycket men nästa vecka då jävlar!  Jaja vi ska snart dra till våra kompisar och käka midag hos dom så jag får blogga mer när jag kommer hem! Köpte även två ansiktsmaskar  

Den med grön fick jag  Tack mamma!

  

Av Denina Johansson - 8 april 2011 15:06

Hula Hula!


Jag kommer att blogga mer idag men det kommer att bli mobilbloggar isåfall, ska hem till pappa snart men kommer hem imorgon igen så då orkar jag inte ta med mindatorn, jag kommer ju endå hem imorgon  Så imorgon så kommer jag att eventuelt att blogga mer. Jaja det vara allt just nu men vi hörs senare!  


Dagens fråga: Är det roligast med mobilbloggar eller när jag bloggar från datorn?

 

Av Denina Johansson - 8 april 2011 07:35

Hula Hula!


Omg vilket fint väser! Nu ska det bara koma lite värme så är det ju vår!  Ja nu så ska jag borsta tänderna och sen ladda in för SO provet som vi ska ha på morgonen men jag kommer att blogga mer senare, hej hej!  

     

Ovido - Quiz & Flashcards