fruktkungen

Alla inlägg under februari 2011

Av Denina Johansson - 7 februari 2011 14:36

Hula Hula!


Om en stund så ska jag kila i väg ''to the gitar'' Jag har varigt hema idag för att jag kände mig lite risig,fast det är ju inte konstigt.I Spanien så käkar  man mddag 23.00 eller 00.00 på kvällen och då så har vi gått och lagt oss 1-2 nästan varenda dag,och gått upp tidtigt varenda dag för att hinna med allt som vi skulle.Så jag har inte fått  så mycket sömn som jag brukar,och så har vi gått non stop varje dag kan jag lova,så att mina ben är halft döda kan man säga!Jag lägger ut bilder på shoppingen när jag kommer tillbaka från gittaren


     

Av Denina Johansson - 6 februari 2011 22:07

Hula Hula!


Jag kom hem idag,det käns så sjukt nu så sitter jag i mitt rum,och för ett par timmar sen så satt jag i spanien och käkade porras,om ni undrar vad det är så kan ni ju söka på google  Jag har sutigt i t-skirt i en nicig sol,det var värkligen vår där borta!När jag kom då kändes det i luften att man var i spanien,asså jag har haft det så sjukt bra det kan jag inte ens beskriva med ord tror jag!Jag kommer att lägga ut lite bilder på det jag har köp imorron,men nu så ska ni få se på grejer    

  

På väg i planet så drack jag nog världens minsta pepsi!

  

En fin bygnad som jag tog kort på när vi kom fram,vi gick altså en kvällspromenad.

Frukost dag 1 på starbucks  

  

Jätte soligt var det!Och...

  

...solbrillorna kom till användning  

   

 Dag 1 så såg vi också Madrid synbolen och spaniens mittenpunkt.  

Även en nicig rondell.

Dag 2 skit gor frukost. (Det här är porras för er som undrar)

  

Här är en till fin bygnad som jag tog kort på dag 2.

 

 Så här känar man sina pengar i Spanien genom att göra coola grejer som att den här killen tillexempel.

  Sol sol mera sol!!  

  

Och den här bjuder jag på  

  

Dag 3 altså idag. HEJ DÅ SPANIEN  



Bloggar mer imorron för att nu så måste jag hoppa in i dushen,skola imorron  Okidoki lite kul ska det bli i alla fall  

Av Denina Johansson - 3 februari 2011 18:06

Hula hula! Vi ska aldeles strax lämna sverige och gå på planet :) ska bli väldigt skönt att lämna landet ett tag faktist ;) jag kommer som sakt inte kunna blogga i Spanien om jag inte kommer att ha tillgång till en dator där vi kommer att bo på, ja nu ska vi snart upp i luften. Mot våren säger jag bara, har bara min jeans jacka på mig, skönt att inte bära rut på tegelstenar;) hej då sweden!!! :D ha det bra här i sverige ;)

Av Denina Johansson - 3 februari 2011 12:22

Hula Hula!


Till lunch så drack jag världens goaste juice,BRAVO tropisk juice!

   Jag har bara en sak att säga om den och det är att:DRICK DEN!

Mina ord om den här juicen. Men idag så ska jag åka till Spanien med mamma,pauline och cassandra,ska bli super Men jag kommer inte att kunna blogga om det inte finns en dator där som jag kommer att kunna låna men det får jag ju se då.Det var allt nu så länge.Måste paka gjorde aldrig det igår,OPS! Hej då!!

Av Denina Johansson - 2 februari 2011 22:09

Hula Hula!!


Här är världens finaste saga för en liten stund sen! Hon satt och vaktade en av våra sköldpaddor,så himla fin asså,iblan så pussar jag henne så mycket att hon blir arg och slår till min med tassen1 Sp himla söt,älskar henne AS mycket ska ni veta  


  


Av Denina Johansson - 2 februari 2011 22:04

Hula Hula!


Här är all MIN tvätt ifrån sälen som nu håller på att tvättas! Det stank värkligen och jag ska bäretta varför det luktar som det gör.Jag pauline,vera och viktor skulle tända på en brasa för att det var lite kalt,men då tog vi inte bort ``askan´´ som var kvar sen innan och då luktade det värkligen skit,och det satte sig på kläderna och sängkläderna så nu så måste jag tvätta allting,ååå skit vad det luktade!!

  

Av Denina Johansson - 2 februari 2011 17:37

Hula hula! Jag har just käkat två passions frukter och en apelsin eller aa det såg ut som en blodapelsin fast vi kan säga att det var båda ;) Den var liksom röd och orange så det var lite wierd, halva halva, med det var mumsen en då :) Vi ska i alla fall åka snart jag måste ta ut pengar tills imorron och få det klat liksom! Det var väll det just nu bloggar mer senare, ha det bra en så länge :)

Av Denina Johansson - 2 februari 2011 15:19

Hula hula;) Jag mamma och pauline sitter i biltvätten medans bilentvättas ;) och när deynär klart så ska jag och pauline tvätta mattorna, dom e så himla skitiga ;) sen så ska vi vidare till mormor och morfar:) bloggar mer senare :) ha det gött :)

Ovido - Quiz & Flashcards