fruktkungen

Alla inlägg under januari 2011

Av Denina Johansson - 15 januari 2011 19:12

Hula Hula!


Jag fick så mycket smycken till min affär så jag viste inte vad jag skulle göra av allt!Men som tur va så sålde jag lite av grejerna idag när vi hade gästerna  Här kommer det blider!

  

  

  

Av Denina Johansson - 15 januari 2011 19:07

Hula Hula!


Idag så fick min syrra ta hål i sin nave istället på en anna pircing studio  Igår så kunde han som perca inte ta imot min syrra för en anledning,men hon gjorde det idag i stället,modigt!Jag fick inte följa med in och filma men jag tog en bild på min syrras fina mage  

  

Av Denina Johansson - 15 januari 2011 18:58

            

Av Denina Johansson - 15 januari 2011 12:26

Hula Hula! Då var dwt klart mon syrra har jål i naven! Vi åkte tidigt på morgonen och åkte till samma pircing studio som min kussin pieca sig i. Det ända man hörde var ty''herre gud'' haha men nu är det klart :) vi ska fira min syrra idag, men hon fyller imorron, sp vi är på väg att hämta smörgostårtor och liye annat gott sen sö är det bara att åka hem och fixa lite saker:) och så fick jag min smyckes bästelnings idag :) kommer att visa på bloggen när jag kommer hem men ha det bra så länge ;)

Av Denina Johansson - 14 januari 2011 23:26

Hula hula! Ahapp då blev det ingen pircing för min syrra då... För att killen på bluefox kunde inte ta i måt min syrra, fast vi hade bokat? Men vi ringde ett annat ställe och då kunde dom ta i mot henne imorron, så då får vi åka in till stan igen ;) Och när vi ändå var inne i stan så blev det ju lite shopping men det kommer jag att visa på bloggen imorron:) Jag har faktist varigt dålig på att uppdatera eller vad det heter? Jag har bara bloggat från mobilen idag och har inte ens rört datorn men jag lovar att det kommer att vara bätre imorron;) nu så ska jag i alla fall sova, god natt ! :)

Av Denina Johansson - 14 januari 2011 16:15

Hula hula!Just nu så sitter jag i bilen på väg inn till stan för att min syrra ska pierca sig i naveln inne på bluefox, ligger på gamlabryggargatan tror jag?:) men jag kommer att blogga mer senare, men ha det bra så länge;)

Av Denina Johansson - 13 januari 2011 21:13

Hula Hula!!


Jag läste för ett tag sen om världens största chokladkaka,ärligt kolla vad stor den är,undra vart man får tag på så mycket choklad?Tänk om man skulle smälta alltihopp,man skulle kunna fylla en hel swimingpool,omg värsta drömmen att få sima runt i ett choklad bad,att simma med öppen mun och bara svälja,mmm marabu Jag har inte så många bilder,men den här duger  Ha en nicig kväll!


      

 Jag skulle kunna tänka mig att det är i USA eller någonstan där dom gjort den,tänk vad stor den är asså!Ahh,drömmer....  

Av Denina Johansson - 13 januari 2011 21:00

Hula Hula!


Nu så är jag hemma från en jätte lång dag!Jag kan inte ens gå in på detalj för att då kommer inlägget att bli endag långt asså  Nee,jag skoja men det har varigt en jätte lång dag,som ni kan se här nere(altså inlägget där nere).Jag är lite trött efter all träning som jag har haft idag,så jag ska ta mig en dusch och sen bara chilla.Men jag kaske skriver ett inlägg om något coolt innan jag går och lägger mig,så ni får ta och besöka min blogg lite då och då,hahaMen här kommer en bild på hur min klippning ser ut,ha en fin kväll!Jag tycker att det blev perfekt,bästa frisören,hon ska alltid klippa mig från och med NU!Det är lite mörkt där uppe med det har med kamran att göra  

  

Ovido - Quiz & Flashcards