fruktkungen

Alla inlägg under januari 2011

Av Denina Johansson - 13 januari 2011 20:05

Hula hula! Dag har det varigt en rakarns långdag. Först så var jag i skolan och hade värsta jobbiga idrotten som jag någonsin haft, men kul va det så jag ska inte klaga för mycket ;) Sen efter skolan så klippte jag håret och jag jag blev skit nöjd, jag kan lägga ut en bild när jag kommer hem för att just nu så sitter jag i bilen på väg hem från ridhuset och diskuterar fotboll med mamma, men jag är snart hemma så jag bloggar mer då ;)

Av Denina Johansson - 13 januari 2011 14:46

Hula hula!Jag hade nog den jobbigast idrotten man kan tänka sig! Jag hade boxning, asså jag trodde att mina armar och ben skulle ramla av! Men men det var jobbigt dom fasen!Men i alla fall så sitter jag här i rönninge och ska snart klippa mig. Min syrra håller på att slinga sin utväxt från förra gången hon slinga, och jag tänkte klippa topparna och formaa om mitt hår kanske? ;) Men jag tror ni vet hur jag är med klippning och eller ni kanske missa det ii ett spm jag skrev? Men men ni får önska mig lycka till på riktigt! För att hob som brukar klippa mig har slutat :( Men kag hoppas på att det går bra, wish my good luck! ;)

Av Denina Johansson - 12 januari 2011 20:53

Hula Hula!


Jag är äntligen klar med mina ``tryfflar´´  

  

I själva paketet med tvålen och det så fick man:tvål massa,former,ask,glitter,doft och färg,papper,rosorna,karamell påsar jag vet inte om jag missat någor nu men det var lite av sakerna som man fick med!

   Jag trodde det var lättare en vad jag hade räknat men.Men jag fick verkligen panik jag lovar,men bra blev det,en pers kan man säga  


IDAG:

Idag så gick jag till skolan som man MÅSTE göra.Mycket skratt kan jag lova,jätte kul!Sen så kom jag hem och chilla,sen så kom jag och min syrra på att vi skulle göra middag och då gjorde vi lite plock mat,men gott blev det!Och nu så ska jag ner och dusch sen så ska jag kolla på,leila bakar.Ett av favorit programen,på tv 4+ om ni undrar,men ha det gött skriver mer i morron  



Av Denina Johansson - 12 januari 2011 14:42

Hula Hula!!

Kolla mina smycken som jag har gjort,det kommer att bli mitt nya märke  Det här är ju inte allt så klart men när jag har tillvärkat mer så kommer jag att visa upp det här på bloggen,så då kommer du bli den första som för se det   Mitt märke kommer att heta:

``DONUTS´´ by denina,eller kanske by fruktkungen,vem vet?  Ha det gött en så länge bloggar mer sen!

    

Armbandet här uppe kommer jag att behålla själv men det kommer komma fler såklar men i andra modeller!

Av Denina Johansson - 12 januari 2011 10:19

Hula Hula!Jag hade just fransk ocj vi gjorde en utvätrdering fransk är en av mina favorit lektionen asså ha det bra ;)

Av Denina Johansson - 11 januari 2011 21:28

Hula Hula!


Nu så tycker jag faktist lite synd om min syrra...Hon hade köpt ett miniral puder för 200:- och när vi kom hem från vanessa så skulle hon lämna sin neccesär i badrumet.Och gissa vad som händer?Neccesären öpnar sig och minira pudred hoppar ut ur neccesären och ramlar på golvet,tusenbitar blev det.Hon blev jätte lästten och grät en lite pöl tilloch med...Men jag kan förstå det,för att om jag lagt ner 200:- på ett puder som är skit bra då skulle jag också bli lässen.Ni kanske tycket det är överdrivet men tänk er 200:-!Jag försökte att hjälpa henne med att slänga alla tusen/miljoner bitar som fans så att det blev lite bättre och det blev det.Så här ser det ut så att ni kan se...

    

Jag bloggar mer imorron för att nu så ska jag ta och gå ner och sätta mig i dushen och bara slappna av,ha en fin kväll  

Av Denina Johansson - 11 januari 2011 17:20

Hula Hula!


Idag så ska vi hem till Vanessa som fyller 16,grattis!  Vi ska hem till dom käka lite familje pizza och ha det mysigt,trevligt!Men är ni sugna på att skrattta kolla in den här videon här!

Ha en fin fin kväll!

                                                  

Ovido - Quiz & Flashcards